Cautare

8389 de rezultate pentru "mircea zepa accident rutier 2010" (3.87 secunde)
In conditiile actuale, Adrian Nastase (foto) sustine candidatura lui Mircea Geoana pentru presedintia Romaniei. ... E binecunoscut faptul ca atat eu cat si presedintele PSD, Mircea Geoana, ne-am aratat interesul de a candida la alegerile prezidentiale din acest an. ... Este vorba de presedintele partidului, Mircea Geoana.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, sustine intr-un comunicat de presa emis ieri ca se retrage din CSAT pentru ca Traian Basescu "foloseste Armata Romana in scopul politicianist de promovare a PD-L pentru alegerile europarlamentare" si cere modificarea intelegerii cu PD-L.
Mircea Dinescu a ironizat situatia de pe scena de la Cetate, cand presedintele Traian Basescu i-a spus acestuia sa se duca sa vorbeasca la televizor, nu pe scena aceea unde se desfasoara un miting electoral.
Florin Negrutiu prezinta in Gandul o parte din analizele si strategiile neoficiale ale acestei campanii electorale, care arata cum s-a ajuns la rezultatul votului din noaptea de 6 decembrie In seara zilei de 26 noiembrie, Mircea Geoana era presedinte al Romaniei.
Un grup de parlamentari si europarlamentari ai Partidului Social Democrat si lideri de organizatii judetene i-au adresat, marti dupa-amiaza, o scrisoare presedintelui Senatului, Mircea Geoana, prin intermediul careia ii aduc acestuia o serie de reprosuri si il acuza pe acesta de minciuna.
Si totusi, nu neaparat impunerea excluderii lui Mircea Geoana il face puternic pe Victor Ponta. Caci, ca sa fim cinstiti, orice alt presedinte, cu mult mai slab, l-ar fi putut exclude pe Mircea Geoana, mai ales dupa ne-performantele sale din ultimii ani.
Mircea Diaconu:
Si nici prea multe discutii nu sunt bune, iar cele povestite de directorul SAPARD, Mircea Solomon, asta ne da de inteles.
Asigurarea de tip CASCO a navei scoala "Mircea" si a echipajului de 149 membri pe perioada marsului de instructie dintre 13 aprilie si 1 septembrie va costa UM 02022 Constanta circa 1 miliard de lei vechi.
Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, afirma, intr-un interviu acordat Ziarului Ring, ca a hotarat sa il dea in judecata pe jurnalistul Sorin Rosca Stanescu "ca urmare a acuzatiilor mincinoase" pe care acesta i le-a adus pe blogul personal.
Antena 3 - Mircea Badea:
Seful ANI spune ca n-am intrat in Schengen din cauza lui Mircea Badea Giumbix e un cuvant care nu exista in Dictionarul Explicativ al limbii romane. Dar, rostit ironic de Mircea Badea, e suficient de puternic incat sa genereze un proces civil de amploare.
Mircea Vintila este un interpret roman de muzica folk, cu o activitate discografica si concertistica bogata. ... Folkistul Mircea Vintila adora sa se imbraca sport, pentru ca asa se simte confortabil.
Interviu cu Mircea Geoana la "Dupa 20 de ani", la Pro TV.
Si de parca asta nu ar fi de ajuns, 2010 vine si cu schimbari in sistemul educational, astfel ca elevii nu se vor confrunta cu dificultati doar din cauza unei eventuale greve a profesorilor ci si din cauza unor noi reguli pentru examenul de bacalaureat.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 17.00, D. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 12.30, G. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 10.30, I.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Dar un accident rutier produs pe insula Chappaquiddick, in anul 1969, soldat cu moartea tinerei sale colaboratoare Mary Jo Kopechne, si fuga sa de la locul faptei ii afecteaza grav ambitiile pentru Casa Alba. ... in 1999, intr-un accident de avion.
Militari morti intr-un accident Tot ieri doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucuresti si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN 6 Bucuresti-Alexandria, autoturismul in care se aflau fiind lovit frontal de o autoutilitara Ford care a intrat pe contrasens.
Au murit trei oameni intr-un accident si asta e cumplit. ... Trebuie sa discutam despre vidul legislativ care permite cuiva care a suferit un accident grav la ski sa-si pastreze dreptul de a sofa.
google-analytics.com